Hopa halkı güne sporla başladı

Hopa Belediyesi ve FÇM Sport Center iş birliği ile birlikte Hopa halkı sabah sporunda buluştu

ARTVİN - 02-06-2024 12:52

Hopa halkı güne sporla başladı

Hopa Belediyesi ve FÇM Sport Center gönüllü eğitmenler ile birlikte Hopa halkı Pazar sporunu Hopa İskelesinde gerçekleştirdi.
Sabah sporunda bir araya gelen vatandaşlar güzel hava eşliğinde yoga ve pilates yaparak sporla buluştular. Açık havada düzenlenen sabah sporu etkinliği vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Her yaştan vatandaşı sağlıklı ve aktif bir yaşam için spor yapmaya teşvik eden Hopa Belediyesi ve FÇM Sport Center, gerçekleşen sabah sporu etkinliğinin bir başlangıç olduğunu ve tekrarlanacağını aktardılar.
FCM sahibi ve Fitness Antrenörü Murat Akbıyık, düzenlenen etkinliğin amacından bahsederek insanlara spor bilincini aşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Her bireyin ve her vücudun spora ihtiyacı olduğunu söyleyen Akbıyık, “Bu etkinliğin amacı insanlara spor bilincini aşılamak ve aynı zamanda sağlıklı yaşamın nasıl gerçekleşeceğini göstermek. Bu tabi kültür ile alakalı bir şey Avrupa’da insanlar artık bunu gündelik hayata yayıp sporu hayatın içine alıyorlar ama biz bunu beceremiyoruz. Onun için insanlara bu bilinci aşılmaya çalışıyoruz.
Açık havada yapılan sporun vücuda etkisi daha fazla iyi oluyor. Yağ yakımı konusunda da daha verimli yağ yakımı sağlıyor. Bizde açık havayı tercih etmeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz bölge ve imkanlar doğrultusunda çok fazla başaramıyoruz bunu ama bugün bunu başlangıç olarak sayıyoruz ve devamının geleceğini düşünüyorum. Spor bir yaşam biçimidir, spor her vücudun ve her insanın ihtiyacı olan bir şeydir lütfen sporsuz kalmayalım” dedi.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Arhavililer, Çifteköprü'de planlanan maden ve HES projelerini protesto etti

Arhavililer, Çifteköprü'de planlanan maden ve HES projelerini protesto etti

14-05-2026 - ARTVİN

Hopa Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Muti'den çay fiyatı açıklaması:

Hopa Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Muti'den çay fiyatı açıklaması: "35 lira üreticiyi değil, patronları destekleyen bir fiyat"

14-05-2026 - ARTVİN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar