Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oyuncularından mutlak galibiyet istedi

Konyaspor’u Papara Park’ta 3-2 mağlup ederek ilk galibiyeti alıp moral bulan Trabzonspor, milli aradan önce Süper Ligin 8. haftasında deplasmanda Hatayspor ile Mersin’de oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

FUTBOL - 02-10-2024 10:15

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oyuncularından mutlak galibiyet istedi

Bordo-Mavililer bu maçı kazanıp milli araya  moralle girmek isterken  son maçında sahasında  Bodrumspor’a mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Hatayspor’un deneyimli Teknik Direktörü Rıza Çalımbay  oyuncularıyla antrenmandan önce yaptığı toplantıda Trabzonspor’u mutlaka mağlup etmeleri gerektiğini söyledi.
Oyuncularına Trabzonspor’u yenmenin formülünü bildiğini ve maça kadar olan sürede ezberleyeceklerini de  söyleyen Çalımbay,’İkinci bölgede kaptırdıkları topları çabuk ve düzgün kullanabilirsek Trabzonspor kalesinde çok sayıda gol pozisyonu yakalayabiliriz. Ayrıca yetersiz fizik gücü ve kondisyor zaafları son yarım saat bize birçok forsatlar  yaratacaktır. Taraftarımızın da  desteğiyle bunları iyi kullanıp şiddetle ihtiyacımız olan 3 puanı almak için elimizden geleni  yapacağız’ diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çaykur Rizespor, Beşiktaş Karşısında 20 Yıllık Hasreti Bitirme Peşinde

Çaykur Rizespor, Beşiktaş Karşısında 20 Yıllık Hasreti Bitirme Peşinde

15-05-2026 - FUTBOL

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar