Hacısüleymanoğlu: “Şu Anda Bir İttifak Düşünmüyoruz”

İYİ Parti Rize İl Başkanı Kürşat Hacısüleymanoğlu, parti teşkilatıyla düzenlenen iftar programının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

RİZE - 13-03-2026 10:00

Hacısüleymanoğlu: “Şu Anda Bir İttifak Düşünmüyoruz”

Haber: Aysu YILDIRIM

İl ve merkez ilçe yöneticileriyle birlikte il başkanlığı binasında iftar programında bir araya geldiklerini belirten Hacısüleymanoğlu, programın ardından teşkilat toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.

Hacısüleymanoğlu, yılbaşından önce il kongresini tamamladıklarını hatırlatarak, genel merkez kurultayının ardından teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti.

“Genel merkez kurultayından sonra genel merkez divanına uygun şekilde il divanımızı belirledik. Hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Görev dağılımına uygun olarak il başkan yardımcılarımız şu anda aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Gündemde yer alan ittifak tartışmalarına da değinen Hacısüleymanoğlu, şu anda böyle bir konunun konuşulmasının doğru olmadığını söyledi.

“Şu anda bir seçim olmadığı için ittifakların konuşulma zamanı değil. İttifaklar seçim dönemlerinde değerlendirilir. Ancak bugünkü şartlarda bir ittifak düşünmüyoruz. İttifakı barajı geçmek için talep eden partilerle şu an için aynı görüşte değiliz” ifadelerini kullandı.

Hacısüleymanoğlu, teşkilat olarak sahada çalışmalarını sürdüreceklerini ve parti politikalarını vatandaşlara anlatmaya devam edeceklerini belirtti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi 10 Yıldır Yürüttüğü Görevinden Emekli Olarak Ayrıdı

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi 10 Yıldır Yürüttüğü Görevinden Emekli Olarak Ayrıdı

11-04-2026 - RİZE

Rize’de “Şifacı Fatma Teyze”ye Yoğun İlgi: Köy Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Rize’de “Şifacı Fatma Teyze”ye Yoğun İlgi: Köy Ziyaretçi Akınına Uğruyor

11-04-2026 - RİZE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar