Güray Vural'dan Galatasaray yanıtı

Transferde adı Galatasaray ile geçen Fraport TAV Antalyaspor'un sol beki Güray Vural, açıklamalarda bulundu. Güray, "Her futbolcu Galatasaray'da oynamak ister ama şu anda Antalyaspor'a odaklanmış durumdayım" dedi.

FUTBOL - 22-01-2023 12:04

Güray Vural'dan Galatasaray yanıtı

 


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Fraport Tav Antalyaspor'un 34 yaşındaki sol beki Güray Vural, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

Vural, Galatasaray deplasmanında oynamanın kolay olmadığını ifade ederek, sarı-kırmılı ekibe karşı cesur bir oyun ortaya koyduklarını kaydetti. Performanslarından dolayı takım arkadaşlarını kutlayan Güray Vural, gelecek hafta Ümraniyespor ile kritik bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Antalya ekibinin tecrübeli oyuncusu Güray, transferde adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgili soruya ise "Galatasaray büyük bir camia. Her futbolcu Galatasaray'da oynamak ister ama şu anda Antalyaspor'un sözleşmeli futbolcusuyum ve Antalya'ya odaklanmış durumdayım" yanıtını verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar