Gelecek Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığına Çağatay Atandı

Gelecek Partisi, Rize'nin Ardeşen ilçesinde yeni bir atama gerçekleştirdi. Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek, Merkez İlçe Başkanı Levent Balcı ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Ardeşen İlçe Başkanlığına Orhan Çağatay atandı.

RİZE - 11-04-2023 13:09

Gelecek Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığına Çağatay Atandı

 

 

 

Yeni İlçe Başkanı Orhan Çağatay, toplantıda yaptığı konuşmada, "Gelecek Partisi'nin Ardeşen ilçesindeki teşkilatının başında olmaktan gurur duyuyorum. Partimiz, Rize'nin ve ülkemizin gelişimi için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi, Rize'de güçlü bir teşkilatlanma ile seçimlere hazırlanırken, ilçe başkanlıklarına yapacağı atamalarla da teşkilatlanmasını sağlamlaştırıyor. Ardeşen İlçe Başkanlığına yapılan bu son atama, partinin hedefleri doğrultusunda ilerleyişini sürdürmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çocuk İşçiliğinin Ağır Bilançosu: Bir Yılda 95 Çocuk Hayatını Kaybetti

Çocuk İşçiliğinin Ağır Bilançosu: Bir Yılda 95 Çocuk Hayatını Kaybetti

05-10-2026 - RİZE

Devlet-Millet Elele Çalışıyor

Devlet-Millet Elele Çalışıyor

05-10-2026 - RİZE