Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili Seçildi, Güloğlu ve Çolak Seçilemedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili seçildi. Genel Başkan Yardımcılarından Cemil Çolak ile Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu ise İstanbul'dan milletvekili seçilebilmek için yeterli oyu alamadı.

GÜNCEL - 15-05-2023 07:41

Fatih Erbakan İstanbul Milletvekili Seçildi, Güloğlu ve Çolak Seçilemedi

 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi, İstanbul’da 3 bölgeden de birer milletvekili çıkardı. İstanbul 1. bölge ikinci sıradan aday gösterilen Genel Başkan Fatih Erbakan'ın kültür ve sanat danışmanı Davut Güloğlu ile aynı bölgeden üçüncü sıra adayı Rizeli siyasetçi Cemil Çolak milletvekili seçilecek oy oranına ulaşamazken, İstanbul 2. bölge birinci sıradan aday olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, İstanbul Milletvekili olarak yeni dönemde mecliste yer alacak.


Yeniden Refah Partisi’nde İstanbul 1. Bölgeden partinin Genel Sekreteri Suat Pamukçu, 3. Bölgeden ise Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin İstanbul Milletvekili olarak Fatih Erbakan ile Mecliste yer alacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İzmir Bornova’da gece asfalt mesaisi

İzmir Bornova’da gece asfalt mesaisi

16-03-2026 - GÜNCEL

İzmir'de Çeşme’nin yolları yaza hazırlanıyor

İzmir'de Çeşme’nin yolları yaza hazırlanıyor

16-03-2026 - GÜNCEL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar