Enis Bardhi İle Yollar Ayrıldı

Trabzonspor, Makedon orta saha oyuncusu Enis Bardhi ile yollarını resmen ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, 11 Ağustos 2022'de başlayan ve 31 Mayıs 2025'te sona ermesi planlanan sözleşmenin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiği belirtildi.

FUTBOL - 16-01-2025 07:36

Enis Bardhi  İle Yollar Ayrıldı

 Açıklamada, fesih tazminatı konusunda herhangi bir ödeme yapılmayacağı da özellikle vurgulandı.
Bardhi, Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Avrupa maçlarında birçok kez görev almış ve oyun zekasıyla dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. Ancak oyuncunun beklentileri tam olarak karşılayamaması ve kulübün yeni planlamaları doğrultusunda yolların ayrılmasına karar verildiği düşünülüyor.
Bu anlaşma, Trabzonspor'un mali açıdan bir yükümlülük altına girmeden süreci tamamlamasını sağlamış oldu. Bardhi’nin futbol kariyerine hangi takımda devam edeceği ise merak konusu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar