Dolunayın Gölgesinde Acı Kayıp: Tarkan’ın Annesi Hayatını Kaybetti

13 Nisan’da 23 derece Terazi burcunda gerçekleşen dolunay, özellikle Terazi, Yengeç, Oğlak ve Koç burçlarını derinden etkiledi. Astrolojik açıdan oldukça dikkat çeken bu dolunay, ünlü sanatçı Tarkan’ın doğum haritasında Güneş’inin tam üzerinde gerçekleşti.

MAGAZİN - 17-04-2025 22:57

Dolunayın Gölgesinde Acı Kayıp: Tarkan’ın Annesi Hayatını Kaybetti

Gökyüzünde yaşanan bu sembolik kavuşum, ne yazık ki hayatın en acı gerçeklerinden biriyle eşleşti. Tarkan, bu süreçte annesi Neşe Tevetoğlu’nu kaybetmenin derin acısını yaşadı. Ünlü sanatçının bu zor günlerinde hayranları ve sanat camiası destek mesajlarıyla yanında olmaya devam ediyor.
Birçok astrolog, bu tür göksel olayların bireylerin hayatında önemli dönemeçlerle kesişebileceğini vurgularken, yaşanan kaybın zamanlaması gökyüzünün sembolik diliyle dikkat çekici bir bağ kuruyor.
Hayatın bu tür hassas anlarında kelimeler çoğu zaman yetersiz kalıyor. Tarkan’a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Kalplerimiz bu zor zamanlarda onunla.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MUSTAFA AKAY BODRUM’U SALLADI!

MUSTAFA AKAY BODRUM’U SALLADI!

15-08-2026 - MAGAZİN

YUSUF ALP’TEN YENİ SINGLE: “KALPLERDE YANGIN VAR” 14 AĞUSTOS’TA YAYINDA

YUSUF ALP’TEN YENİ SINGLE: “KALPLERDE YANGIN VAR” 14 AĞUSTOS’TA YAYINDA

14-08-2026 - MAGAZİN