DEVA: OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni deprem gündemiyle acil toplantıya çağırdı.

SİYASET - 07-02-2023 17:50

DEVA: OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru

 “Yaşadığımız felaket çok ağır ne yargı mensupları ne de vatandaşlar bu yargı süreçlerini takip edebilecek durumdalar” diyen DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “Belli durumlar dışında sürelerin ve duruşmaların durması, gerekli diğer tedbirlerin alınması için TBMM acilen toplanmalıdır” ifadelerini kullandı.

’OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru’

Olağanüstü hâl ilanını da değerlendiren Yeneroğlu, “OHAL kararı gecikmeli de olsa doğru bir karar. Acil olarak tüm imkanlar bölgedeki ihtiyaçlar için seferber edilmeli. Felakete uğrayanların kurtarılması, temel ihtiyaçların karşılanması ile meydana gelen hasar ve zararın telafisi için gerekli tüm tedbirler acilen alınmalıdır″ dedi.

 

https://twitter.com/myeneroglu/status/1622946741426302976
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu İl Başkanı Güzel: Teşkilatımız her geçen gün büyüyor

Kastamonu İl Başkanı Güzel: Teşkilatımız her geçen gün büyüyor

11-08-2026 - SİYASET

Saadet Partisi Üsküdar’dan motokuryeler için çağrı: “Emeğin de can güvenliğinin de yanındayız”

Saadet Partisi Üsküdar’dan motokuryeler için çağrı: “Emeğin de can güvenliğinin de yanındayız”

10-08-2026 - SİYASET