CHP’de kongre takvimi değişti: Özdemir’den Artvin açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Özdemir, partide 12 Kasım’da başlayacak kongre süreci öncesinde İlçe atamalarının yapıldığını ve yönetim kurullarının oluşturulduğunu belirten Özdemir, Kemalpaşa ilçesinde ise henüz atama yapılmadığını söyledi.

ARTVİN - 31-10-2026 10:20

CHP’de kongre takvimi değişti: Özdemir’den Artvin açıklaması

CHP’de normal şartlarda 28 Ekim’de başlaması planlanan kongre takvimi, Yargıtay’daki butlan kararına ilişkin sürecin henüz sonuçlanmaması nedeniyle 15 gün ertelendi. Yeni takvime göre kongre süreci 12 Kasım’da başlayacak. Üye listelerinin askıya çıkarılmasıyla birlikte kongre sürecinin resmî aşaması da başlayacak.
Artvin’de hazırlıklarını ilk takvimi esas alarak yürüttüklerini belirten İl Başkanı Ahmet Özdemir, il genelinde kongre sürecine yönelik çalışmaların tamamlandığını ifade etti. İlçe atamalarının gerçekleştirildiğini ve yönetim kurullarının oluşturulduğunu kaydeden Özdemir, bazı yönetim kurullarına ait ıslak imzalı evrakların henüz ulaşmadığını ancak bu durumun atamalar açısından herhangi bir sorun oluşturmadığını dile getirdi.
Kemalpaşa ilçesinde henüz atama gerçekleştiremediklerini belirten Özdemir, ilçede göreve talip olan bir iki isim bulunduğunu ancak henüz karar verilmediğini söyledi.
Özdemir, CHP Artvin örgütünün yeni kongre takvimi doğrultusunda sürece hazır olduğunu belirtti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Artvin’de 3 Köyde Planlı Elektrik Kesintisi

Artvin’de 3 Köyde Planlı Elektrik Kesintisi

31-10-2026 - ARTVİN

Yıkıcı’dan Artvin’de Cumhuriyet Bayramı çağrısı

Yıkıcı’dan Artvin’de Cumhuriyet Bayramı çağrısı

29-10-2026 - ARTVİN

Jojobet