Çaykur Rizespor’da Sezon Açılışı Coşkusu

Süper Lig 2025-2026 sezonu öncesinde Çaykur Rizespor, taraftarlarıyla Çaykur Didi Stadyumu’nda buluştu. Etkinliğe Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör İlhan Palut ve futbolcular katıldı.

RİZESPOR - 09-08-2025 09:24

Çaykur Rizespor’da Sezon Açılışı Coşkusu

Haber: Sude KÖROĞLU

Sezon açılışında konuşan Başkan İbrahim Turgut, yeni sezon için umutlu olduklarını belirterek, “Allah yeni sezonumuzu başarılarla, galibiyetlerle, mutluluklarla doldurup Şanlı Rizespor’umuza çok mutlu ve başarılı bir yıl yaşatsın. Çok güzel bir ekip kurduk. İlhan hocamız ve değerli futbolcularımızla, taraftarımızla, yönetimimizle bir oldukça daha güçlü ve başarılı olacağız” dedi. Taraftarlara dostluk ve birlik mesajı veren Turgut, “Sporun coşkusunu dostça, kardeşçe, kırmadan, dökmeden yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör İlhan Palut ise taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. “Varlığınız bize daha güç verecek. Önce Rizespor’umuzun, sonra da hiçbir futbolcunun sakatlanmadığı bir sezon diliyorum. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu unutmadan mücadele edeceğiz” diyen Palut, sezonu en üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Turgut, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da “Yeni transferimiz olacak inşallah” açıklamasını yaparak taraftarlara müjde verdi.

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Recep Uçar: Adaletli Bir Oyun, Hak Edenin Kazandığı Maçlar İstiyoruz

Recep Uçar: Adaletli Bir Oyun, Hak Edenin Kazandığı Maçlar İstiyoruz

02-10-2026 - RİZESPOR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uçar: “Fenerbahçe karşısında amacımız kazanmak”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uçar: “Fenerbahçe karşısında amacımız kazanmak”

01-10-2026 - RİZESPOR