Çaykur Rizespor’ da Rehavete Yer Yok

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, yarın İstanbul’ da oynayacakları Erzurumspor maçı öncesinde harekete geçti. Oyuncuları ile sık sık sohbet toplantıları yapan deneyimli teknik adam, öğrencilerinden rehavete kapılmamalarını istedi.

RİZESPOR - 08-04-2023 07:51

Çaykur Rizespor’ da Rehavete Yer Yok

 

TFF 1.ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor’ da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, yarın deplasmanda oynayacakları Erzurumspor maçı öncesinde harekete geçti. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan deneyimli teknik adam her fırsatta oyuncuları ile sohbet toplantıları düzenleyerek rehavet konusunda uyarılarda bulunuyor.

Erzurumspor’ un ligdeki konumuna kesinlikle takılmamaları gerektiğini vurgulayan Korkmaz2 ın, “rakibin durumuna değil, kendi oyunumuza odaklanacağız. Hata yapma lüksümüz yok. Çok istediğimiz süper lige yükselmek istiyorsak puan kaybetmemeliyiz” diyerek Erzurumspor maçı öncesinde oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rizespor O Alanda Ligin Zirvesinde

Rizespor O Alanda Ligin Zirvesinde

13-05-2026 - RİZESPOR

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Biletleri Satışa Çıktı

12-05-2026 - RİZESPOR

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar