Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig’in 19. haftasında 25 Ocak Pazar günü sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

RİZESPOR - 21-01-2026 21:22

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü salonda yapıldı. Isınma ve kuvvet çalışmalarıyla başlayan idman, daha sonra sahada devam etti. Yeşil-mavili ekip, sahadaki çalışmasını rondo, dar alan ve geniş alan oyunları ile tamamladı.

Öte yandan Göztepe maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve ameliyatı planlanan Khusniddin Alikulov, antrenmanda yer almadı.

Çaykur Rizespor, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Yeşil-mavili ekipte hedef, taraftarı önünde oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılarak ligde üst sıralara tırmanmak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rizespor O Alanda Ligin Zirvesinde

Rizespor O Alanda Ligin Zirvesinde

13-05-2026 - RİZESPOR

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçının Biletleri Satışa Çıktı

12-05-2026 - RİZESPOR

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar