Beşiktaş'ta imza

Beşiktaş Kulübü, Gaziantep FK maçında Rachid Ghezzal'ın yerine oyuna dahil olan 18 yaşındaki futbolcu Yakup Arda Kılıç'la 2027 yılına kadar profesyonel sözleşme imzaladı.

FUTBOL - 03-11-2023 12:54

Beşiktaş'ta imza

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2015 yılından bu yana gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde sürdüren, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile deplasmanda oynadığımız müsabakanın kadrosunda yer alan ve Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK ile oynadığımız maçta ilk kez A takımımızın formasını giyen genç futbolcumuz Yakup Arda Kılıç ile 2026-27 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalanmıştır.

Beşiktaşımıza uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Yakup Arda Kılıç’a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Pazarspor'dan İlk Transfer Hamlesi: Mete Han Genç Mavi-Beyazlı Formayı Giydi

Pazarspor'dan İlk Transfer Hamlesi: Mete Han Genç Mavi-Beyazlı Formayı Giydi

28-06-2026 - FUTBOL

Pazarspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Pazarspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

28-06-2026 - FUTBOL

Haber En Son Olay Haber