Beşiktaş Semih'i Galatasaray'dan kapmış. 10 futbol topuna transfer

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un transfer hikayesi ortaya çıktı. Semih'e Galatasaray'ın da talip olduğu, Beşiktaş'ın 10 futbol kopu karşılığında transferi bitirdiği belirtildi.

FUTBOL - 11-01-2024 18:15

Beşiktaş Semih'i Galatasaray'dan kapmış. 10 futbol topuna transfer

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy'un transfer hikayesi ortaya çıktı.
18 yaşındaki futbolcunun 2015'te Gaziosmanpaşa'da Arnavutköy Yayla takımında oynadığını belirten o yıllarda Beşiktaş'ın alt yapısında görevli olan Semih Sezerli, Sabah'a anlattı.
Sezerli, o dönemde denemeye aldıkları Semih'in farkını gösterdiğini belirtirken, Galatasaray'ın da devreye girdiğini anlattı. Buna göre o dönemde Gaziosmanpaşa bölgesinin futbolcu arama ekibinde yer alan Haydar Etik ve futbol direktörü Emrah Bayraktar futbolcuyu Beşiktaş'a kazandırmak izin çok uğraştı.
Yapılan görüşmelerde Arnavutköy Yayla yöneticileri 10 futbol topu ve antrenman malzemeleri karşılığında ikna edildi.
Beşiktaş'ın alt yapısına alınan Semih Kılıçsoy, hızla gelişti ve yeteneği ile A takıma alınırken, alt yapıdan hocası Serdar Topraktepe'nin güveniyle ilk 11'e de girdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

Trabzonspor’da Kupa Mesaisi Sürüyor

12-05-2026 - FUTBOL

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

Rize 1.Amatör’de Sezon Tamamlandı: 5 Takım Süper Amatör’e Yükseldi

11-05-2026 - FUTBOL

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar