Bahçeli'den DEM Parti’nin İmralı ziyaretine destek: 'Görüşmeleri bizi memnun eder'

MHP Genel Bahçeli, DEM Parti’nin İmralı ziyareti talebine olumlu yaklaşarak, "Görüşmeleri bizi memnun eder" diyerek, görüşmelerin Türkiye için hayırlı sonuçlar doğuracağını ifade etti.

SİYASET - 21-12-2024 11:48

Bahçeli'den DEM Parti’nin İmralı ziyaretine destek: 'Görüşmeleri bizi memnun eder'


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2025 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, DEM Parti'nin İmralı'ya yapmayı talep ettiği ziyarete dair değerlendirmesini sorması üzerine Bahçeli, bu görüşmenin Türkiye için olumlu sonuçlar doğurabileceğini belirtti.
Bahçeli, DEM Parti’nin İmralı ziyaret talebine ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu: "Bizim görüşlerimizde bir değişiklik yok. Bu görüşmenin sağlanmasında yarar var."Bahçeli, sözlerinin devamında bu tür görüşmelerin sağlanmasının Türkiye için hayırlı olacağına dikkat çekti.

"Görüşmeleri bizi memnun eder. Zannediyorum kararlar da Türkiye'de yaşayan her insanımız için hayırlara vesile olur." ifadelerini kullandı.
Bahçeli, 2025 yılına girileceğini hatırlatarak, yüzüğündeki "Yeni Yüzyıl, Yeni Türkiye" yazısını gösterdi. Bu ifadelerle 2025 yılına dair olumlu bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Bahçeli, “Hayırlı bir başlangıç olur” dedi. Ayrıca, bu görüşmelerin Türkiye için daha büyük ve olumlu sonuçlar doğuracağına olan inancını

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kastamonu İl Başkanı Güzel: Teşkilatımız her geçen gün büyüyor

Kastamonu İl Başkanı Güzel: Teşkilatımız her geçen gün büyüyor

11-08-2026 - SİYASET

Saadet Partisi Üsküdar’dan motokuryeler için çağrı: “Emeğin de can güvenliğinin de yanındayız”

Saadet Partisi Üsküdar’dan motokuryeler için çağrı: “Emeğin de can güvenliğinin de yanındayız”

10-08-2026 - SİYASET