Ardeşen’de Çaykur Rizespor’a Coşkulu Dayanışma Gecesi

Ardeşen’de “Kaçkarlardan Ovit’e; Aynı Duygu, Aynı Hisle Rizespor Sevgisi” sloganıyla düzenlenen dayanışma gecesinde Çaykur Rizespor ailesi taraftarlarla bir araya geldi.

RİZESPOR - 26-02-2026 09:02

Ardeşen’de Çaykur Rizespor’a Coşkulu Dayanışma Gecesi

Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve futbolculardan Samet Akaydin, Mithat Pala, Halil Dervişoğlu ile Erdem Canpolat katıldı. Geceye ayrıca Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Enver Atagün de eşlik etti.
Yoğun katılımın olduğu gecede konuşan Başkan İbrahim Turgut, Çaykur Rizespor’un büyük bir aile olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Turgut, “Çaykur Rizespor bir his takımı ve hepimizin ortak değeri. Bu değeri daha yukarı taşımak için bir olmaya devam edeceğiz. Bizler üzerimize düşeni yapıyoruz, taraftarlarımızın da sahadaki desteklerini sürdürmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Turgut ve futbolcular, taraftarlara forma ve atkı imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardeşenli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede, yöresel sanatçılar tarafından atma türküler seslendirilirken, salonda renkli ve coşkulu anlar yaşandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fofana hem ülkesini hem de yeşil-mavili camiayı gururlandırıyor.

Fofana hem ülkesini hem de yeşil-mavili camiayı gururlandırıyor.

29-06-2026 - RİZESPOR

Çaykur Rizespor'da Anthony Musaba Israrı! Transferde Kritik Hafta

Çaykur Rizespor'da Anthony Musaba Israrı! Transferde Kritik Hafta

29-06-2026 - RİZESPOR

Haber En Son Olay Haber