Anahtar Parti Rize İl Başkanı Kutanoğlu’ndan İktidara Çağrı: “Çay Üreticisine Promosyon Verilsin”

Anahtar Parti Rize İl Başkanı Av. Remzi Kutanoğlu, çay üreticilerinin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek iktidardan çay üreticisine promosyon verilmesini talep etti. Kutanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rizeli olduğunu hatırlatarak, bu konuda üretici lehine somut bir adım atılmasını istedi.

RİZE - 17-12-2025 19:53

Anahtar Parti Rize İl Başkanı Kutanoğlu’ndan İktidara Çağrı: “Çay Üreticisine Promosyon Verilsin”

Yaptığı açıklamada, son dönemde iktidar partisi Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’in basın toplantısında kullandığı ifadelere değinen Kutanoğlu, “Sayın Katmer, ‘Benim sözüm Cumhurbaşkanımızın sözüdür’ dedi. Biz de kendisinden, bu sözlerin çay üreticisi adına bir karşılığı olmasını bekliyoruz. Çay üreticisine promosyon verilmesi konusunda üreticiye açık ve net bir söz verilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Çayın Rize ekonomisinin bel kemiği olduğunu vurgulayan Kutanoğlu, artan maliyetler karşısında üreticinin her geçen gün daha da zorlandığını belirtti. Çay üreticisine sağlanacak bir promosyonun, hem üreticiye nefes aldıracağını hem de bölge ekonomisine doğrudan katkı sunacağını dile getirdi.
Anahtar Parti olarak Rize’nin ve Rizelinin yararına olacak konuları gündeme taşımaya devam edeceklerini söyleyen Kutanoğlu, “Bizim amacımız polemik değil, çözüm üretmektir. Rizelinin faydasına olacak her konunun takipçisi olmaya ve bunu kamuoyunda dillendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rize OSB’de 2. Etap Hamlesi: Kamulaştırma Tamam, Başvurular Başladı

Rize OSB’de 2. Etap Hamlesi: Kamulaştırma Tamam, Başvurular Başladı

14-05-2026 - RİZE

Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

Sendika Sayımına Gölge: Rize’de Sahte İmza İddiası

13-05-2026 - RİZE

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar