Adıyaman'da kablo hırsızlığına 2 gözaltı

Adıyaman’ın Merkez İlçesi Boğazözü Köyü Kürk Mezrası’nda, AKEDAŞ’a ait bir elektrik trafosu ve yaklaşık 30 metre uzunluğundaki kablonun çalınması olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

ADİYAMAN - 27-01-2025 15:14

Adıyaman'da kablo hırsızlığına 2 gözaltı

ADIYAMAN (İGFA) - Yapılan çalışmalar ve tanık ifadelerinin değerlendirilmesi sonucu, 26 Ocak 2025 tarihinde evden hırsızlık suçundan yakalanan 2 şüphelinin, trafo hırsızlığını da gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüpheliler, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Elektrik altyapısına zarar veren bu tür hırsızlıkların bölge halkını mağdur ettiğini vurgulayan yetkililer, olayın aydınlatılması ve sorumluların adalete teslim edilmesi için yürütülen titiz çalışmalara devam edileceğini ifade etti. Halkın güvenliği için bu tür suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman Belediyesi, Sırrı Süreyya Önder Parkı'nı 10 Mayıs'ta hizmete açacak

Adıyaman Belediyesi, Sırrı Süreyya Önder Parkı'nı 10 Mayıs'ta hizmete açacak

09-05-2026 - ADİYAMAN

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük göreve başladı

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük göreve başladı

08-05-2026 - ADİYAMAN

Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar