Yılmaz Resmen Kafa Buldu

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz Minibüsçülerin öğrencileri dövmediğini tersine öğrencilerin minibüsçüleri dövdüğünü söyledi

TRABZON - 08-05-2024 10:07

Trabzon’u ayağa kaldıran Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerine yapılan saldırı olayı ile ilgili bu kez Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz açıklamada bulundu. Yaşanan olayların farklı bir şekilde değerlendirildiğini ifade eden Yılmaz şoförlerin değil, öğrencilerin şoförleri dövdüğünü iddia etti.

Yılmaz, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı öğrencileri topluyor. Öğrencilere yemek veriyor. Reklam yapıyor. Trabzon Belediye Başkanı şoförlere karşı kumpas kuruyor ve hainlik yapıyor. Trabzon Belediye Başkanını tüm Sürmenelilere ve valilere, kaymakamlara, bakanlara ve milletvekillerine şikâyet ediyorum. Şoförler üzerinden algı yaptığı için kesinlikle haindir. Çocuklardan bir tanesi tweet atıyor: 'Sürmene'de durdurulduk. Gasp edildik. Arabadan aşağıya alındık, darp edildik.' Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Kesinlikle öğrenciler şoförleri dövmüştür. Bu da tespitlidir” ifadelerini kullandı.

 

Günün Diğer Haberleri