Umut Bozok Konyaspor'a gidiyor!

Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

FUTBOL - 29-01-2024 09:52

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor; Larsen, Bakasetas, Teklic ve Kurbelis'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili ekip, geçen hafta kadro dışı bırakılan Umut Bozok ile yollarını ayırma kararı aldı.
Karadeniz ekibi, geçen sezon Abdullah Avcı'nın ısrarıyla 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Umut Bozok ile yollarını ayırıyor.
Konya yerel basınından Halil Yılmazer'in aktardığına göre; Kümede kalma savaşı veren Konyaspor, Umut Bozok için Trabzonspor ile yaptığı görüşmeden olumlu dönüş aldı. Yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerin golcü futbolcuyla yapılan görüşmelerde son aşamaya geldiği öne sürüldü.
Golcü futbolcunun Trabzonspor'dan kazandığı maaş olan 31. 5 Milyon TL'yi Konyaspor'dan talep ettiği iddia edildi.
Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor formasını 24 maçta terleten golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asiste imza attı.
Bu sezon yalnızca 4 karşılaşmada görev alan Umut Bozok skor üretemedi. Golcü futbolcu1 Eylül'deki Kasımpaşa karşılaşmasından bu yana herhangi bir karşılaşmada görev almadı. Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri