Haber: Faik BAKOĞLU
Edinilen bilgilere göre 88 yaşındaki Kayıkçı, Pilavdağı Mahallesi’ndeki evinde fenalaşmasının ardından sağlık ekiplerince Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kayıkçı’nın sağlık durumunun kontrol altında tutulduğu öğrenildi.
Uzun yıllar Milliyet gazetesinin Rize muhabirliğini yapan ve Zümrüt Rize gazetesinde de görev alan Kayıkçı, meslek hayatında önemli çalışmalara imza attı. Aynı zamanda Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli sağlık şefi ve eski muhtar olan Kayıkçı, kentte geniş bir kesim tarafından yakından tanınıyor.
Hacı Yurdakul Kayıkçı’nın yarın anjiyo olmasının planlandığı bildirildi.
Rize basın camiasının duayen isimlerinden olan Kayıkçı’ya meslektaşları ve sevenleri geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar temennisinde bulundu.