Rize’li Sanatçı Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin kocaman oldu!

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Sinem Kobal bu kez kızı Lalin ile aylar sonra görüntülendi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanmaya başlayan Sinem Kobal son olarak bir dergiye verdiği pozları ardı ardına paylaşmıştı.

MAGAZİN - 27-05-2023 15:11

İki çocuk annesi Sinem Kobal güzelliği ve fit hali ile hayranlarından tam not almıştı. Kızları Lalin ve Leyla'yı gözlerden uzak büyütmeye özen gösteren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu aile hayatlarıyla patmakla gösteriliyor. Çocuklarını ne kadar magazinden uzak tutmaya çalışsalar da ünlü çift büyük ilgi görüyor. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin son olarak annesi ile ortaya çıktı. Sosyal medyadan Lalin'in kime benzediğine dair yorumlar yağdı...

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, önceki gün 2.5 yaşındaki kızı Lalin ile Ulus'ta objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki güzel oyuncunun fit hali dikkat çekti.

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Sinem Kobal bu kez kızı Lalin ile aylar sonra görüntülendi. Çocuklarını ne kadar magazinden uzak tutmaya çalışsalar da ünlü çift büyük ilgi görüyor.

Eşinin "4'üncü buluşmamızda aşık oldum. Aşka inanlardanım. Aşk evliliği yaptım" sözleri hatırlatılan Sinem Kobal, "Lalin'in yanında konuşmak istemiyorum. Başka bir zaman ne kadar isterseniz konuşuruz" diyerek, soruları kibarca geri çevirdi.

Sosyal medyadan Lalin'in kime benzediğine dair yorumlar yağdı... Lalin en çok babası Kenan İmirzalıoğlu'na benzetildi.

Kapak olduğu dergiye verdiği röportajda "kızlarım beni günden güne değiştiriyor" diyen Sinem Kobal hayranlarına da yeni proje müjdesi vermişti.

Anneliği çok seven Sinem Kobal çimler üzerinde verdiği pozlarla ekranlara dönmeye hazır olduğunu ortaya koydu.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan ve hayranlarını heyecanlandıran Sinem Kobal paylaşımlarına hız verdi.

Günün Diğer Haberleri