Rizeli Hayırsever Vâkıf İnsanı Cemal Sirkeci Vefat Etti.

Rize'nin Derepazarı İlçesinden olan, Türkiye'nin en eski Müteahhitlerinden hayırsever iş insanı, yönetim merkezi Ankara Cinnah caddesinde bulunan Hacı Cemal Sirkeci Vakfı Kurucusu ve Başkanı Cemal SİRKECİ (92) tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde çoklu organ yetmezliği sonucu hakkın rahmetine kavuştu. Rize’nin Derepazarı ilçesinden olan hayırsever iş insanının vefat haberi, memleketi Rize, Derepazarı İlçesi, İstanbul ve yaşadığı Ankara şehirleri başta olmak üzere, kendisini tanıyan ve sevenleri arasında bir hayli üzüntüye neden oldu.

RİZE - 26-02-2024 13:58

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde yapmış olduğu hayırlarla tanınan hacı Cemal Sirkeci’nin cenazesi yarın (Salı) öğlen namazı sonrası İstanbul Fatih Camisinde kılınacak. Merhum Sirkeci memleketi Rize'nin Derepazarı ilçesi ve Fıçıcılar Mahallesine ve Türkiye’nin birçok ili ve ilçesinde, Camii ve dini amaçlı binalara yardımları, Eğitim ve kültür hizmetleri, öğrenci binaları, sosyal amaçlı faaliyetleri, sağlık harcamaları, zekât ve öğrencileri Umreyle ödüllendirme hizmetleriyle tanınıyor.

Ankara ve Denizli'nin tanınmış Mermer Sanayicilerinden, Fatin ve Selahattin SİRKECİ kardeşlerin babası, Hacı Cemal Sirkeci'nin cenazesi yarın öğlen namazında (Salı günü) İstanbul Fatih Camisinde kılınıp, Edirne Kapı Sakızağacındaki aile mezarlığına defnedilecektir

Günün Diğer Haberleri