Başkent' te Vefat Eden Esıla Tüfekçi(16) Rize’ de Toprağa Verildi

Uzun süredir Ankara’ da tedavi gören ve önceki gün 16 yaşında yaşama veda eden Esıla, gözyaşları arasında Rize’ nin Derepazarı ilçesinin Erikliman Mahallesindeki aile mezarlığına toprağa verildi.

RİZE - 30-04-2024 15:51

Haber: Faik BAKOĞLU                   

16 yaşında kalp nakli sonrası Ankara’ da vefat eden ve cenazesi Rize Merkez Sahil Camiinde kılınan Esıla Tüfekçi’ nin cenaze namazına çok yoğun bir katılım oldu. Cenaze namazına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Jandarma Komutanı Ali Güngör,  Rize il Emniyet Müdürü Murat Türesin, Çaykur Rizespor Başkan Vekili Ali Haydar Er, Yılmaz Zehiroğlu ile birlikte Birçok yönetici ve Takım Kaptanı Gökhan Akkan, futbolculardan Emirhan Topçu Benhur Keser ve bazı futbolcular ile Rize İl Genel Meclisi Başkanı Av. İmran Büyük, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça ve çeşitli Belediye Başkanı ve Kaymakamlar katıldı. Bu arada Sivasspor Taraftarlar Dernek ve grubunun temsilcileri bayrak ve flamalarını Esıla’ nın tabutuna taktılar. Çaykur Rizespor taraftar grupları da yeşil- mavili bayrak, flama ve Kaş kollarını tabuta koydular.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı' nın kıldırdığı cenaze namazına Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve yakın mesai arkadaşları da dünkü cenazeye katılanlar arasında yer aldılar. Eski Rizespor’ lu futbolcu ve şu anki Altyapı Antrenörlerinden Hakan Tüfekçi’ nin ikiz kızlarından olan genç merhume Esıla’ nın vefatı Rize’ de derin bir üzüntüye neden olduğu görüldü.

Lise öğrencisi olan Merhume Esıla Tüfekçi’ ye Allah’ tan rahmet, başta Babası Hakan, Annesi Zeynep Tüfekçi olmak üzere ikizi Eymen ve Küçük kardeşi Elyasa Tüfekçi’ ye, tüm ailelerine, sevenlerine, dost ve yakınlarına da "başsağlığı ve sabır" dileriz.

Günün Diğer Haberleri