Rize, Arabian Travel Market Dubai Fuarı'nda!

Rize Valiliği öncülüğünde Kültür ve Turizm Bakanlığı standında Rize bölümüyle tanıtılıyor. İlimizden sektör temsilcileri, seyahat acenteleri ve konaklama işletmeleri, Ortadoğu ülkeleriyle işbirliği fırsatlarını değerlendiriyor.

RİZE - 09-05-2024 08:07

Arabian Travel Market Dubai Fuarı, her yıl Mayıs ayında Dubai'de düzenlenen dünyanın en önemli turizm etkinliklerinden biridir. Bu fuar, ülkelerin turizm destinasyonlarını tanıttığı ve işbirlikleri kurduğu bir platformdur.

Bu yılki fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Hava Yolları, ülkemizin turizm potansiyelini sergilemek için aktif olarak yer alırken; Rize standı ise özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçiler için önemli bir ilgi noktası oluşturuyor.

Arabian Travel Market Dubai Fuarı'na gelen misafirleri Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın’ın başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı ve beraberinde otel ve seyahat acentesi temsilcileri karşılıyor. İlimizin doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra turizm destinasyon alanlarıyla ilgili sunumlar yapılıyor.

Günün Diğer Haberleri