Pazar CHP’den Başkan Çakır’a hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta ve beraberindeki heyet, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Başkanı Neşet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET - 16-10-2022 09:40

 

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU 

CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz hafta Oda Organ Seçimleri’ni tamamlayan PTSO Başkanı Neşet Çakır’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti

Pazar CHP heyetini Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır, Yönetim Başkan Yardımcısı Nevzat Bayraktutan ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Köse tarafından karşıladı.

CHP heyetinden İlçe Başkanı Kazım Balta, Kadın Kolları Başkanı Nurten Turan, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Mahmutoğlu, Belediye Meclis Üyelerinden Hasan Telatar, Arif Bayraktar, Selçuk Vatandaş ve İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Hocaoğlu ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır, Pazar CHP ilçe başkanı Kazım Balta ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Pazar CHP İlçe Başkanı Kazım Balta ise Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan, Yönetici ve Üyelerine başarılı bir seçim sürecinden dolayı kutlayarak yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Günün Diğer Haberleri