Özel Gereksinimli Öğrenciden Kaymakam Hamza İnam'a Anlamlı Hediye

Pazar Halk Eğitimi Merkezi'nde ustalık ve çıraklık eğitimi alan özel gereksinimli öğrenci Sare Akın, büyük emek ve özenle hazırladığı nakış işlemeli tabloyu Pazar Kaymakamı Hamza İnam'a hediye etti.

RİZE - 17-06-2026 01:27

El emeği ve göz nuru eseri makamında teslim alan Kaymakam İnam, anlamlı hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nakış işlemeli tabloyu makam odasında özel bir yere astı.

Sare Akın'a teşekkür eden Kaymakam Hamza İnam, öğrenciyi azmi ve başarısından dolayı tebrik ederek eğitim hayatında başarılar diledi.

Ziyarette Kaymakam Hamza İnam'ın eşi Betül İnam ile Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri de yer alırken, özel gereksinimli bireylerin eğitim ve üretim süreçlerine katılımının önemine dikkat çekildi. Öğrenci Sare Akın'ın hazırladığı eser, ziyaretin en anlamlı anlarından biri oldu.

Günün Diğer Haberleri