Çaykur Rizespor’da Forvet Operasyonu

Çaykur Rizespor’da yönetim golcü transferini çözüme kavuşturmak için çalışmalarını hızlandırdı. Philippe Keny ve Koita’ dan sonuç alamayan Atmaca Kalifa Coulibaly, Britt Asombalongo ve Kabongo Kassongo için nabız yoklamaya devam ediyor

RİZESPOR - 30-01-2023 09:54

 

TFF 1.ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor yönetimi golcü transferi için gözünü kararttı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ ın mutlaka golcü isteğinin ardından harekete geçen yeşil mavili yönetim forvet konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başakşehirspor’ dan Philippe Keny ve Trabzonspor’ dan Koita’ dan sonuç alamayan yönetim B planını devreye soktu.

Çaykur Rizespor yönetimi Adana Demirspor’ dan yollarını ayıran 30 yaşındaki Kongolu Britt Asombalongo direk temasta olduğu öne sürüldü. Oyuncu ile görüşmelerde prensip anlaşmasına varan yönetim bu oyuncuyu 1-2 günde imza attırmayı planlıyor.

Öte yandan yeşil-mavili kurmayların Kızılyıldız forması giyen 31 yaşındaki Malili golcü Kalifa Coulibaly ile ciddi anlamda ilgilendiği öne sürüldü. Bazı kaynaklar ise Çaykur Rizespor’ un Sakaryaspor forması giyen 28 yaşındaki Kongolu Kabongo Kassongo için Sakaryaspor’ a 700 bin avro teklif ettiğini ifade etti.

Günün Diğer Haberleri