Beşiktaş, Josef'in kırmızı kartının iptalini istiyor

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından yaşanan olaylar sırasında siyah-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Josef De Souza kırmızı kart gördü. Beşiktaş, Josef’in kırmızı kartının iptali ve ceza almaması için TFF’ye resmi başvuru yaptı.

FUTBOL - 05-09-2022 13:09

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Mücadeleye hakemin bitiş düdüğü sonrası yaşanan olaylar damga vurdu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek futbolculara uçan tekme atan taraftara müdahale eden Josef De Souza'nın kırmızı kart görmesine tepki gösteren siyah beyazlı yönetim, kartın iptali için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Josef'in, tamamen takım arkadaşlarını korumak adına hareket ettiğini belirten Beşiktaş yönetimi, sahada yüzlerce güvenlik görevlisi olmasına rağmen, metrelerce koşarak gelen ve futbolcularına tekme atan taraftarı durdurma işini, ancak Josef De Souza'nın yaptığını ve bunun karşılığında kırmız kart görmesinin kabul edilemez olduğunu savunuyor.

Günün Diğer Haberleri