Alanya Güneşi Medya’dan Sert Tepki: “Ordumuzun Generallerine Hakaret Edilemez”

Alanya Güneşi Medya’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Akdağ, sosyal medyada Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve generallere yönelik hakaret içerikli ifadeler kullandığını iddia ettiği bir kişiye sert tepki gösterdi.

ANTALYA - 05-09-2025 08:35

Akdağ yaptığı açıklamada, Türk milletinin asker bir millet olduğunu ve ordunun her zaman “Peygamber ocağı” olarak görüldüğünü vurgulayarak, TSK’ya yönelik hakaretleri asla kabul etmeyeceklerini ifade etti.

“Savcıları göreve çağırıyorum”

Açıklamasında “Cumhuriyetimizin savcılarına açık ihbar ve şikayette bulunuyorum” diyen Akdağ, konuyla ilgili yargı makamlarını göreve davet etti. Akdağ, ordunun ve generallerin onurunu hedef alan hakaretlere karşı gerekli yasal işlemlerin yapılmasını istedi.

“Türk evlatları ordusuna sahip çıkar”

Akdağ, ordunun milletin göz bebeği olduğunu belirterek, “Türk evlatları ordusuna sahip çıkacak ve gereken cevabı her zaman verecektir” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili kamuoyunda büyük yankı uyandıran açıklama sonrası gözler yargı makamlarının alacağı kararlara çevrildi.

Günün Diğer Haberleri