Zinckernagel Trabzonspor’a Siopis Olimpiakos’a

Uzunca bur süredir Trabzonspor’un gündemini meşgul eden Philip Zinckernagel transferinde mutlu sona ulaşıldı. 28 yaşındaki 10 numara için kulübü Olimpiakos ile anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, Philip Zinckernagel’i Türkiye’ye çağırdı. Danimarkalı yıldız bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacak. Philip Zinckernagel, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

FUTBOL - 29-07-2023 08:09


Yunan basını, Philip Zinckernagel transferi için farklı bir iddia ortaya attı. Yapılan haberlerde, “Philip Zinckernagel Trabzonspor’a imzaya gidiyor. Manolis Siopis ise Olimpiakos formasını giyecek. 2 kulüp de istediği isimlerle anlaşma sağladı” yorumu yapıldı. Bilindiği gibi, Siopis yönetimin önerdiği yeni sözleşme teklifini, parayı az bulduğu için kabul etmemişti. Siopis’e 1.2 milyon Euro önerildi.
GEÇEN YIL BELÇİKA’DA OYNADI
Trabzonspor’un imza için Türkiye’ye çağırdığı Philip Zinckernagel geride kalan sezonu Standard Liege’de kiralık olarak geçirdi. Bonservisi Olimpiakos’ta olan Philip Zinckernagel, Belçika’da 24 lig maçına çıktı, 9 gol attı 2 asit yaptı.

Günün Diğer Haberleri