Yatak odası sırrını duyunca Esra Ezmeci gülmemek için kendini zor tuttu. 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek açık açık anlattı

Esra Ezmeci'nin yayına telefonla bağlanan Aleyna Hanım'ın itirafı programa damga vurdu. Canlı yayına bağlanan izleyici 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek ilişki sırasında yaşadıklarını açık açık anlattı.

MAGAZİN - 04-05-2024 14:54

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de ekrana gelen 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor.
'Yeni Baştan' programındaki itiraflarla sıkça adından söz ettiriyor.
Ezmeci'nin canlı yayına aldığı konukların itirafları herkesi şaşırtıyor.
BU İTİRAF ŞOKE ETTİ
Programa bu defa Aleyna Hanım'ın anlattıkları damga vurdu.
2 yıllık evli olduğunu söyleyen izleyici eşinin ilişki sırasında garip sesler çıkarttığını, hayvan seslerini taklit ettiğini söyledi.
Aleyna Hanım, "Maymun gibi bağırıp, horoz gibi ötürüyor" dedi.
Ezmeci o anlarda kendini tutamadı ve güldü. Aleyna Hanım ise bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirerek ünlü isimden yardım istedi.
'ÖNCE MAYMUN, SONRA HOROZ...'
Ezmeci, "Önce maymun oluyor? Sonra horoz mu?" diye sordu. Aleyna Hanım ise "Her türlü hayvan sesini çıkarıyor. Sadece horoz ya da maymun da değil" diyerek yanıt verdi.
Ezmeci "Bence bir çift olarak terapi alabilirsiniz. Bunun sebebi nedir? Alttaki sebep ortaya çıkarsa çözümlenmesi kolaylaşır. Cinsel terapiste de başvurabilirsiniz" dedi.

Günün Diğer Haberleri