Yaser Resul Eldemir: Babalarımız Hayatın En Zor Sorumluluğunu Sevgiyle Taşıyor

Yeniden Refah Partisi Yıldızeli İlçe Başkanı Yaser Resul Eldemir, Babalar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, babaların aileleri için verdikleri mücadelenin ve üstlendikleri sorumluluğun her zaman takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

SİYASET - 19-06-2026 21:45

Babaların hayatın her döneminde ailelerinin yanında olduğunu belirten Yaser Resul Eldemir, onların çoğu zaman kendi beklentilerini geri planda bırakarak evlatlarının geleceği için çalıştığını ifade etti.

BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR SESSİZCE YAPILIYOR

Yeniden Refah Partisi Yıldızeli İlçe Başkanı Yaser Resul Eldemir, "Babalarımız çoğu zaman yaşadıkları zorlukları ailesine hissettirmeden mücadele eden insanlardır. Çocuklarının daha iyi şartlarda yaşaması, iyi eğitim alması ve hayata güçlü hazırlanabilmesi için büyük bir özveri ortaya koyarlar. Bu emeklerin karşılığı hiçbir şekilde ölçülemez." ifadelerini kullandı.

DEĞERLERİMİZİN TAŞIYICILARIDIR

Babaların yalnızca ailelerini geçindiren kişiler olmadığını vurgulayan Eldemir, aile içerisinde saygı, dürüstlük ve sorumluluk gibi değerlerin yaşatılmasında önemli bir rol üstlendiklerini kaydetti.

Eldemir, "Bugün sahip olduğumuz birçok güzel değerin temelinde aile terbiyesi vardır. Babalarımız da davranışlarıyla, nasihatleriyle ve hayat tecrübeleriyle çocuklarına yol gösteren en önemli rehberler arasında yer almaktadır." şeklinde konuştu.

Yaser Resul Eldemir, açıklamasının sonunda başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayarak, hayatını kaybeden babaları rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Günün Diğer Haberleri