Vali Yıldırım Vatandaşları Dinledi

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşları makamında ağırlayarak taleplerini dinledi. Vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışacağını belirtti

TRABZON - 12-10-2023 06:49

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, ‘Halk Günü’ kapsamında düzenlediği programda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Valilikte düzenlenen programda vatandaşların taleplerini alan Vali Yıldırım, isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları tek tek not aldırdı, çözümü için de ilgililere gerekli talimatları verdi.

Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunun altını çizen Vali Yıldırım, “Bugün burada ilgili kurum müdürlerimizle vatandaşlarımızın istek ve temennilerini, görüş ve önerilerini dinliyoruz. Yaşadıkları sıkıntılara ve karşılaştıkları sorunlara çare üretmeye ve sıkıntılarını mümkün oldukça bertaraf etmeye çalışıyoruz. Devletimizin kapısı vatandaşımıza her zaman açıktır. ” dedi. 26 vatandaşla tek tek görüşen Vali Yıldırım, problemlerinin çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ifade ederken, vatandaşlar da, kendilerini Valilikte ağırlayan ve taleplerini titizlikle dinleyen Vali Aziz Yıldırım’a teşekkürlerini ilettiler.

Günün Diğer Haberleri