Vakıfbank voleybol takımı antrenörlerine de vize engeli

Schengen vizesine başvuranlar arasında en fazla ret cevabı alan ülkelerden biri Türkiye. Vakıfbank voleybol takımında görevli olan Türk antrenörler de Schengen vizesine takıldı. Sırbistan antrenörü Giovanni Guidetti, turnuvaya katılmak için başvuran iki Türk yardımcısının vize alamadığını dile getirerek, "Problem 15 gündür çözülemedi. İki yardımcı antrenörüm vize sorunu nedeniyle CEV EuroVolley 2023'te takımla birlikte olamıyor. Bu durum voleybolun marka değerine büyük zarar vermektedir" dedi.

VOLEYBOL - 16-08-2023 09:45

Vakıfbank kadın voleybol takımı ve Sırbistan kadın voleybol takımının başantrenörü Giovanni Guidetti, CEV EuroVolley maçına katılmak için başvuran iki Türk yardımcısına vize verilmediğini söyledi.
TURNUVA 23 AĞUSTOS'A KADAR SÜRECEK
2023 Avrupa Kadın Voleybol Şampiyonası Belçika, Estonya, Almanya ve İtalya’da düzenleniyor. Bugün başlayan turnuva, 23 Ağustos’a kadar sürecek.
TÜRK ANTRENÖRLERE VİZE ENGELİ
Ama turnuvaya Sırbistan ekibiyle katılan Türk antrenörler vize engeliyle karşı karşıya.
Sırbistan antrenörü Giovanni Guidetti, turnuvaya katılmak için başvuran iki Türk yardımcısının vize alamadığını bildirdi. Guidetti, problemin 15 gündür çözülemediğini belirterek yetkililere çağrı yaptı.
SCHENGEN VİZESİNE BAŞVURANLAR...
Schengen vizesine başvuranlar arasında en fazla ret cevabı alan ülkelerden biri Türkiye. Son günlerde başta Almanya olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinden Schengen vizesi için başvuran kişiler, randevu almak için uzun süre beklemek durumunda kalıyor.

Günün Diğer Haberleri