Ünlü Astrolog Michaela Astro’dan Çarpıcı İddia: “Dolar Düşecek, Türk Lirası Değerlenecek”

Ünlü astrolog Michaela Astro, dikkat çeken bir açıklamayla gündeme geldi. Astrolojik öngörülerine dayanarak doların önümüzdeki yıllarda ciddi bir değer kaybına uğrayacağını belirten Michaela, “Türk parası çok değerlenecek; dünyada şu anda euro ve dolar ne kadar kıymetliyse, Türk parası da o kadar değerli olacak” ifadelerini kullandı.

MAGAZİN - 11-05-2025 08:12

Michaela Astro, uzun süredir bu öngörüyü dile getirdiğini belirterek, “Doların düşeceğini ve değer kaybedeceğini uzun zamandır astrolojik öngörülerle söylüyorum. Ve bunun 2025 Haziran ile 2027 Haziran arasında olacağını söyledim ve söylemeye devam ediyorum” dedi.
Daha önce Donald Trump’ın ABD başkanlık seçimlerini kazanacağını ve Amerika’daki toplumsal ayaklanmaları da öngördüğünü hatırlatan Michaela Astro, “Ben, daha Trump başkan olmadan önce 'Dolar düşecek ve değer kaybedecek' diye tarihleriyle birlikte yazmıştım ve şimdi önümüzdeki süreçte olacaklara şaşıracaksınız” açıklamasında bulundu.
Astrolojiye kuşkuyla yaklaşanlara da seslenen Michaela, “Bana yargıyla yaklaşanlar şok yaşayacak” diyerek dolar öngörüsünün de gerçekleşeceğine olan inancını yineledi.

Günün Diğer Haberleri