Türk Ocaklarından Belediye Başkanlarına Ziyaret

Rize Türk Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri 31 Mart yerel seçiminde Rize’de seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. Bir süre önce Rize Belediye başkanlığına seçilen Rahmi Metin’den sonra bugün Çayeli ve Ardeşen Belediye sini ziyaret ederek Belediye Bakanları İsmail Hakkı Çiftçi ve Enver Atagün’ü ziyaret ettiler.

RİZE - 27-04-2024 08:34

İsmet Kösoğlu

Rize Türk Ocakları Şubesi Yönetim Kurulu olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye başkanlığına seçilen il ve ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyen Şube Başkanı Turan Aslan Mercan’’31 Mart yerel seçiminde seçilen Belediye Başkanlarına parti ayrımı yapmadan hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak başarılar diliyoruz. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’den başlayarak bugün Çayeli ve Ardeşen Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Çayeli Belediye Başkanlığına yeniden seçilen sayın İsmail Hakkı Çiftçi ve Ardeşen Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Enver Atagün'e oldu. Tebrik ziyaretinde bulunduk. Diğer başkanlara da program dahilinde ziyaret edeceğiz’’ dedi.

        Başkan Turan Aslan Mercan ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinden Cihan Cihangir, Mustafa Sargın, Temel Yaşar, Doç.Dr.Kazım Şahin, Adem Kalender ve İsmet Kösoğlu katıldı.

Günün Diğer Haberleri