Tonyalı: “Şampiyonluk Havasına Girmek İstemiyoruz”

BAL Ligi 1.grupta şampiyonluğa koşar adım ilerleyen Çayelispor, ligin bitimine 5 hafta kala 5 puan farkla liderliği elinde bulunduruyor.

FUTBOL - 18-03-2024 10:21

Haber: Sude KÖROĞLU

BAL Ligi 10. Grupta e yakın rakibine 5 puan fark atarak lider durumda bulunan Çayelispor, dün evinde ligin güçlü takımlarından Kars 36 Spor’ u 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sezon başında o sezon bu sezon diyerek camianın 30 yıllık özlemini sona erdirmek içi yola çıkan Çayelispor, haftalar ilerledikçe kendine geldi. İçerde ve dışarda rakiplerini deviren Çayelispor, dünde Kars 36 Spor’ u yendi.

Çayelispor teknik Direktörü Şevki Tonyalı şampiyonluğu daha ağızlarına almak istemediklerini belirterek, “Temkinli olmalıyız. Havaya girmememiz gerek. 5 Final maçımız var. Bu maçı kazanmamız lazım. Hafta sonu zorlu zorlu bir Palandöken deplasmanımız var. Hava şartları orada zor olacak. Biz zorluklara alışığız, o maça da kazanmak için gideceğiz. Palandöken maçına iyi hazırlanacağız. Orada hem hava şartlarıyla hemde rakibimizle savaşıp galip gelmeye çalışacağız” dedi

 

Günün Diğer Haberleri