“Teşkilat” 6. Sezonunda Kötüler Ligi Kuruldu: İşte Yeni Baş Düşman ve Ekibi

TRT 1’in fenomen dizisi Teşkilat, 6. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her Pazar akşamı milyonları ekran başına kilitleyen yapım, yeni sezonda ekibin karşısına çok daha güçlü ve dişli düşmanlar çıkaracak.

MAGAZİN - 07-09-2025 11:05

Tims&B imzalı dizinin yönetmenliğini Burak Arlıer ve Emre Sefer üstlenirken, senaryo yine “Teşkilat Yazı Grubu” tarafından kaleme alınıyor. Yeni sezonda ekibin karşısına çıkacak baş düşman rolünde usta aktör Serhat Tutumluer yer alacak. Tutumluer, “Rutkay” karakteriyle dizide büyük bir kırılma noktasına imza atacak.
Dizideki karanlık yapılanmanın yeni yüzlerinden biri de örgütün sözcüsü “Theodor” olacak. Bu gizemli karaktere başarılı oyuncu Murat Parasayar hayat verecek. Rutkay’ın en yakınındaki kilit adam “Dizdar” rolünde ise sevilen oyuncu Bülent Polat izleyiciyle buluşacak.
Yeni sezonun en çok merak edilen detaylarından biri ise genç oyuncu Rabia Soytürk’ün canlandıracağı “Hilal” karakteri. Hilal’in, baş düşman Rutkay ile gizemli bir bağa sahip olacağı ve hikâyenin gidişatında kritik bir rol oynayacağı öğrenildi.
“Teşkilat” 6. sezonuyla sadece kahramanların değil, “kötülerin ligi”nin de sahne alacağı bölümlerle seyircinin karşısına çıkacak.

Günün Diğer Haberleri