Taş Kağıt Makas 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Taş Kağıt Makas hayranlarına müjde! Uzun süredir beklenen dizi, 6. bölüm fragmanıyla izleyicileri heyecanlandırdı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağına dair merak içinde. İşte fragmanın detayları ve merak edilen soruların yanıtları...

AKTUEL - 28-03-2024 00:22

Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu ve dizinin tutkunları şimdiden heyecanlı bir bekleyişe girdi. Fragmanda ortaya çıkan gelişmeler, karakterlerin yaşayacağı sürprizlerle dolu olacağını gösteriyor. Peki, 6. bölümde neler olacak? Karakterlerin kaderi ne yönde şekillenecek? İşte detaylar...

Taş Kağıt Makas 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünde, Umut, tüm kabuslarını bitirmek için geri gelir. Babasını hapishaneden çıkarmak, onu mahkum edenlerin düzenlerini yıkmak için harekete geçer. 5 yıl boyunca çalıştığı planı, artık hayata geçirme vaktidir. 

Emirkıranlar, yeni bir değişimin eşiğindedir. Bünyamin Emirkıran, koltuğunu devretme hazırlığı yapar. Yıllardır bu anı bekleyen Fecir, bu koltuğa layık görmektedir. Ama başka bir ismin öne çıkması, tüm hazırlıklarını alt üst eder.

Yıllar önce yaptığı seçimin ödüllerini alan Harun Yakar, Emirkıranlar’ın en güvendikleri avukatı olmuştur. Ama Umut’un dönüşü, işleyen çarklarını bozmak üzeredir. Umut, babasını kurtarmaya giden yolda, ilk büyük adımını atar.

Taş Kağıt Makas 6 . bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Günün Diğer Haberleri