Serhat Akın'a saldırının sebebi: Paralı köpekler

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, katıldığı bir program çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Yüzleri maskeli saldırganlar tarafından açılan ateş sonucunda Akın ayağından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Serhat Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

FUTBOL - 28-09-2024 15:35

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, gazeteci Aydın Cingöz'den önemli bir iddia ortaya atıldı. Cingöz, saldırının sebebinin Serhat Akın'ın yakın zamanda katıldığı bir programda "Paralı köpekler" ifadesini kullanması olduğunu belirtti. Bu ifadenin ardından Akın'ın tehditler almaya başladığı ifade edildi. Cingöz ayrıca, Akın'ın bu tehditleri polise ihbar ettiğini ve saldırganların isimlerini polise verdiğini söyledi.

Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, bazı kişilerin kendisini tehdit ettiğini ve vurmak için adam tuttuklarını dile getirmişti. Akın, Fenerbahçe’ye zarar verdiğini iddia eden tek kişinin kendisi olduğunu ve bu nedenle dışlandığını belirtmişti.

Günün Diğer Haberleri