Haber: Semra SAKARYA
Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olan Yeşil-Mavililerde, hem alınan sonuç hem de Palut’un basın toplantısındaki tavırları taraftarların tepkisini çekti.
Elleri cebinde toplantıya girdi
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına elleri cebinde giren Palut’un moralsiz ve umursamaz bir tavır sergilemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kısa süren toplantıda yalnızca 20 saniyelik açıklama yapan tecrübeli teknik adamın bu davranışı, taraftarlar tarafından saygısızlık olarak nitelendirildi.
Taraftarların sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda, “İlhan Palut, röportaj vermeye gelirken elleri cebinde, imalı şekilde salona giriyor. 20 saniyelik röportajdan sonra kalkıp gidiyor. O ellerin cepte olması saygısının boyutunu gösteriyor” ifadeleri öne çıktı.
“İkinci yarı daha iyiydik ama kaybettik”
Palut, maçın ardından yaptığı kısa değerlendirmede ise, “İlk yarıda hem biz hem Kasımpaşa kötüydü. İkinci yarıda biz daha iyiydik, Kasımpaşa ise kötüydü. Buna rağmen maçı kaybettik” sözleriyle karşılaşmayı özetledi.
İstifa sesleri yükseliyor
Geçen sezondan bu yana tartışmalı bir isim olan İlhan Palut, Kasımpaşa yenilgisi sonrası tribünlerden ve sosyal medyadan yoğun şekilde “istifa” çağrılarına maruz kaldı. Taraftarlar, yönetimin de bu konuda adım atmasını bekliyor.