Rizespor’da Nazım Bombası

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Rizespor, ligin ikinci yarısında güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Sağ beke transfer yapmak isteyen Yeşil-Mavililerin gündemine Fenerbahçe’den Nazım Sangare geldi

RİZESPOR - 20-12-2022 09:33

 

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

SPOR Toto 1. Lig’in 18. haftasında sahasında Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak taraftarlarını büyük hüsrana uğratan Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Karadeniz ekibinin transfer komitesi, teknik direktör Bülent Korkmaz’ın raporu doğrultusunda listesindeki oyuncularla temaslarını sürdürüyor.

Harekete Geçildi

EN az 4 transfer yapılmasını isteyen Korkmaz’ın Kerem Kalafat’ın sezonu kapatmasının ardından sağ beke de muhakkak transfer yapılmasını istedi. Bu kapsamda Yeşil-Mavili yönetimin sürpriz bir ismi gündemine aldığı ifade edildi. Atmaca’nın Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’de bu sezon forma şansı bulamayan Nazım Sangare’ yle yakından ilgilendiği öğrenildi.

Jesus Yüzüne Bakmadı!

SARI-Lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus’un gözüne bir türlü giremeyen 28 yaşındaki futbolcunun mutsuz olduğu farklı bir kulüpte oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. İstanbul ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sangare’ yi Yeşil-Mavililerin kiralamayı planladığı kaydedildi. Sangare, bu sezon Fenerbahçe ile resmi maça çıkmadı.

Günün Diğer Haberleri