Rizespor- Fenerbahçe Maçına Tetikçi Hakem

Çaykur Rizespor’ da hakem isyanı. TFF böylesine önemli maçta hakem tercihi şok etlisi yaratırken yeşil- mavili camia bu atamanın amacını sorguluyor.

RİZESPOR - 16-02-2024 13:16

Süper ligde 17 Şubat Cumartesi (yarın) sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’ da müsabakaya hakem Arda Kardeşlerin atanması tepkilere eden oldu. TFF ve Merkez Hakem Kurulunun zirve mücadelesini yakından ilgilendiren ve Çaykur Rizespor için büyük önem taşıyan böylesine bir maçta Arda Kardeşlerin isminin tercih edilmesi akıllara soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Sosyal medyada yeşil-mavili taraftarlar, TFF ve MHK’ nin bu tercihini sorgulanması gerektiğini savundu.

2020-2021 sezonunun ilk haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada düdük çalan Arda Kardeşler, verdiği iki şaibeli penaltı kararı ve göstermiş olduğu taraflı yönetim ile yeşil- mavili takımın 2-1 mağlup olmasına neden olmuştu. İki hafta önce Beşiktaş- Trabzon maçını yöneten ve bordo- mavili takımın penaltısını es geçerek mağlubiyetine zemin hazırlayan Arda Kardeşler’ in iki hafta sonra yine bir Karadeniz takımının maçına verilmesi, taraftarlar tarafından, “Fenerbahçe’ ye kıyak mı geçiliyor” yorumlarına neden oldu.

 

 

Günün Diğer Haberleri