Rizespor’ da Sezonun Finali Sakarya Olacak

Hafta sonu sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maça final gözüyle bakıyor. Son 2 haftada 4 puan kaybeden Atmaca’ nın ilk 2 şansını sürdürebilmesi için bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok

RİZESPOR - 11-04-2023 10:41

 

Spor Toto 1.ligde önceki gün İstanbul’ da oynanan maçta Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda çok kritik 2 puan daha kaybeden Çaykur Rizespor’ da üzüntü hâkim. Geriye düşmesine rağmen kısa sürede eşitliği yakalayan ancak öne geçecek golü bulamayan yeşil-mavililer, 1 puana razı olarak sahadan ayrıldı. Önceki hafta Bandırma karşısında da 2 puan kaybeden Atmaca, böylece üst üste ikinci kaybını yaşayarak büyük bir fırsatı kaçırmış oldu.

Bu hafta sonu sahasında lig üçüncüsü Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek olan Karadeniz ekibi yeşil-mavililer bu müsabakaya adeta final gözüyle bakıyor. Son 2 haftada 4 puan kaybedilmesi sonrası ilk 2 yolunda yara alan Çaykur Rizespor’ un Sakaryaspor karşısında 3 puandan başka şansı kalmadı. Olası puan kaybının yaşanması durumunda süper lige direk çıkma şansını zora sokacak olan yeşil-mavililer, bunun bilincinde hareket edip bütün planlarını bu doğrultuda yapıyor.

Günün Diğer Haberleri