Rizespor' da İmzalar Yakında

Çaykur Rizespor, 2 Ocak’ta başlayacak olan Antalya kampına bazı oyuncuları yetiştirmeyi planlıyor. Atmaca’nın Basın Sözcüsü Bakır, “Kampa kadar en az 2 oyuncuya imza attırmak istiyoruz” dedi

RİZESPOR - 31-12-2022 13:21

 

Hüseyin Terzi

SPOR Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor’un Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaliteli oyuncuları kadrolarına katmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Bakır, 2 Ocak Pazartesi günü Antalya kampına kadar bazı oyuncuları transfer yapmayı planladıklarını dile getirdi.

 

Kampa Kadar 2 Oyuncu

BASIN sözcüsü Bakır, transfer görüşmelerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini kaydederek, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu takımda direkt olarak forma giyebilecek 5-6 oyuncu alacağız. Görüşmelerimizi bu doğrultuda sürdürmekteyiz. Kampa kadar en az 2 oyuncuyu yetiştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kadromuz Güçlenecek

2 OCAK Pazartesi günü başlayacak olan Antalya kampına bazı oyunculara imza attırmayı hedeflediklerini ifade eden Bakır, “Muhtemelen pazartesi veya salı günü transfer çalışmalarında mesafe almış oluruz.  Taraftarlarımızın mutla olacağı, daha güçlü bir kadro ile ikinci yarıya başlayacağız” dedi.

 

Günün Diğer Haberleri