Rize’nin Duayen Tüccarlarından Recep Kürkçü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Rize’nin en eski ve saygın esnaflarından, ilin ticaret hafızasında önemli bir yere sahip olan 94 yaşındaki Recep Kürkçü, tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. Uzun yıllar Rize’de ticaretiyle, dürüstlüğüyle ve halkla kurduğu güçlü bağlarla tanınan Kürkçü’nün vefatı şehirde büyük üzüntü yarattı.

RİZE - 15-11-2025 13:20

Haber: Faik BAKOĞLU

Cenaze namazı bugün Sahil Camii’nde yoğun bir katılımla kılındı. Ailesi, yakınları, iş dünyasından dostları ve birçok vatandaşın katıldığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Recep Kürkçü, kılınan namazın ardından Yeniköy Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Merhum Kürkçü, Çaykur Rizespor’un eski başkanlarından merhum Muharrem Kürkçü’nün kardeşi, aynı zamanda Çaykur Rizespor’un eski kaptanlarından Hüsnü Kürkçü’nün amcasıydı.

Recep Kürkçü’ye Allah’tan rahmet; başta eşi Günay Kürkçü olmak üzere evlatları Hamit, Hüseyin Kürkçü ve Özlem Kuruçelik ile tüm aile fertlerine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Günün Diğer Haberleri