Rize Vali Vekili Sarı Acil Servisteki Silahlı Çatışmada Yaralanan Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Devlet Hastanesi Acil Servisinde 2 husumetli vatandaşın silahlı çatışmasında yaralanan kamu görevlilerini ziyaret etti.

RİZE - 26-07-2023 10:21

Rize'de acil serviste aralarında husumet bulunan iki kişinin silahla ateş etmesi sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, beraberinde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör'le hastaneye gelerek, saldırı anında olaya müdahale ederken ayağından yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ş.Ş. ile polis memuru E.E. ve kolundan hafif yaralanan sağlık çalışanı F.H.'yi ziyaret etti.

Vali Vekili Sarı, yaralıların durumuna ilişkin İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe'den bilgi aldı.

rize-vali-vekili-gulhani-ozan-sari-beraberindeki-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-il-jandarma-komutani-albay-ali-gungorle-hastaneye-gelerek-yaralilarin-durumuna-iliskin-il-saglik-muduru-mustafa-tepeden-bilgi-aldi.jpg

OLAY

Daha önceden aralarında husumet bulunan M.S.Z. ile M.Ç. Rize Devlet Hastanesi'nin acil servisinde karşılaştı. Bir süre tartışan taraflar, daha sonra silahla birbirlerine ateş etti.

Olay sırasında, M.Ç. ve beraberindeki Y.E.Ö'nün yanı sıra polis memuru E.E, jandarma uzman çavuş Ş.Ş. ile sağlık personeli F.H, yaralandı.

M.Ç. ile Y.E.Ö.'nün sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinden ayrılıp Cumhuriyet Caddesi istikametine kaçan M.S.Z, polis tarafından vatandaşların da yardımıyla yakalandı.

Günün Diğer Haberleri