RİGADER Başkanı Faik Bakoğlu’ndan Kaş’ ın Rizeli Kaymakamı Tevfik Kumbasar’a Ziyaret

Kısa ismi RİGADER olan Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve Zümrüt Rize Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu’ ndan Antalya ilçesi Kaş’ ın Rizeli Kaymakamı Tevfik Kumbasar’a ziyaret

ANTALYA - 12-10-2023 15:56

Haber: Faik Bakoğlu

Hakkâri vali yardımcısı iken kısa bir süre önce güzide ülkemizin Turizm cennetlerinden Kaş’ atanan Rize İkizdere’ li hemşerimiz ve Basın dostu arkadaşımız Tevfik Kumbasar’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rizeli Duayen gazeteci kaymakam Kumbasar’ı hem tebrik etti hem de yeni görevinde başarılar diledi.

Anımsanacağı gibi iki yıl öncesine kadar da kaş Kaymakamlığını Şaban Arda yazıcı yapıyordu. Rize Zincirliköy Köyünden olan Şaban Arda Yazıcı da şu an Karabük Safranbolu Kaymakamlığını yapıyor.

Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar’ ı ziyaret eden Rize Gazeteciler derneği başkanı Faik Bakoğlu ile birlikte bu ziyarete Antalya Manavgat Gazeteciler derneği başkanı Hüseyin Avni Gelendost ve yardımcısı Erol Baykara’ da yer alarak ayrı bir renk katan isimler oldular.

Hemşerimiz Tevfik Kumbasar’ ı bir kez daha tebrik ediyor ve Kaş’ takı yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz

 

 

Günün Diğer Haberleri